Menu

085-7603060 (dag & nacht bereikbaar)

Bel mij nu terug »

U betaald niets! Rechtstreekse afhandeling met uw verzekering.

Zonwerendglas

Bedrijfspanden en woningen waarin veel ramen en deuren van glas aanwezig zijn, hebben bij uitstek mogelijkheden om de binnentemperatuur onder wisselende omstandigheden toch op een aangenaam niveau te houden. Met isolatieglas-HR++ is het goed mogelijk om de (stook)warmte binnen te houden. Maar het kan ook nodig zijn om bijvoorbeeld zonnewarmte buiten te houden om een aangename binnentemperatuur te kunnen handhaven.

Om de meeste zonnewarmte buiten het pand of de woning te houden wordt er aan de binnenkant van zonwerende isolatieglas een dunne metaallaag aangebracht die de zonnestralen en daarmee de warmte terugkaatst naar buiten toe. Gelijktijdig zorgt dezelfde metaallaag ervoor dat de warmte die al in het pand of woning aanwezig is ook daarin blijft.

De ideale binnentemperatuur is vaak niet alleen met zon- en warmtewerendglas te bereiken. Overtollige warmte moet afgevoerd kunnen worden. Daarom is goede ventilatie in combinatie met de isolerende werking van het glas nodig om de gewenste temperatuur te krijgen.

Zonnewerendglas geeft vaak een hoge besparing op de energiekosten. Het is erg belangrijk dat isolatieglas door een vakkundig bedrijf wordt geplaatst. Alleen wanneer het isolerende glas met deskundigheid en precisie door een vakman wordt geplaatst, wordt de maximale besparing behaald op de stookkosten.

085-7603060

De zekerheden van
Glas Spoedservice: