Menu

085-7603060 (dag & nacht bereikbaar)

Bel mij nu terug »

U betaald niets! Rechtstreekse afhandeling met uw verzekering.

Isolatieglas

Is het nodig dat de (warmte)isolatie van een woning of bedrijfspand sterk wordt verbeterd, dan wordt meestal isolatieglas gebruikt voor ramen en deuren omdat daardoor de meeste warmte bij gebruik van enkelglas verloren gaat. Isolatieglas wordt speciaal opgebouwd uit twee glaslagen met daartussen een afgesloten ruimte. Deze ruimte is de spouw die vervolgens gevuld kan worden met lucht of isolerend gas. Door deze lucht- of gaslaag kan de warmte minder goed naar buiten toe ontsnappen. Hierdoor blijft het warmer in de geïsoleerde ruimte.

Standaard isolatieglas heeft meestal een luchtvulling in de spouw. Isolatieglas dat een gasvulling heeft en bovendien een HR-coating wordt isolatieglas HR++ genoemd. De extra laag HR-coating kaatst de warmte terug de kamer in en houdt bovendien de koude lucht van buiten tegen, terwijl eventuele zonnestralen wel doorgelaten worden en zo extra warmte aan de kamer toevoegen.

Het is erg belangrijk dat isolatieglas door een vakkundig bedrijf wordt geplaatst. Alleen wanneer het isolerende glas met deskundigheid en precisie door een vakman wordt geplaatst, wordt de maximale besparing behaald op de stookkosten.

 

 

085-7603060

De zekerheden van
Glas Spoedservice: