Menu

085-7603060 (dag & nacht bereikbaar)

Bel mij nu terug »

U betaald niets! Rechtstreekse afhandeling met uw verzekering.

voorzetraam

Voorzetraam kapot of vervangen?

Wanneer de omstandigheden zodanig zijn dat bijvoorbeeld het plaatsen van dubbelglas niet mogelijk is, dan is het bevestigen van voorzetramen een goed alternatief.

In bijvoorbeeld monumentale panden (monumenten) mag niet altijd dubbelglas geplaatst worden omdat men de panden authentiek wil houden. Wil men toch van de voordelen van dubbelglas profiteren dan is het wel mogelijk om aan de binnenkant van het pand een voorzetraam te plaatsen omdat daarmee de bestaande historische gevel niet wordt aangepast. Door een voorzetraam te plaatsen ontstaat er een luchtspouw die isolerend werkt. Op die manier is het ook voor deze panden mogelijk om tot wel 50% op de stookkosten te besparen en het milieu minder te belasten.

Maar voorzetramen zijn ook eenvoudig te plaatsen in moderne huizen en bedrijfspanden. Het is belangrijk dat het installeren en bevestigen van de voorzetramen door een glasspecialist wordt gedaan met de juiste ervaring en die gebruik maakt van specialistische plaatsingsmiddelen en -gereedschappen.

Onze glasspecialisten repareren en vervangen ook uw bestaande voorzetramen. Ook wanneer dat met spoed moet gebeuren. De vakmensen van Glasspoedservice staan 24/7 voor u klaar om de voorzetramen te repareren of te vervangen, desnoods met een tijdelijke noodoplossing. 

 

Aangesloten Partner: Glaspunt B.V.

Glaspunt B.V.
Delta 91
6825 MN Arnhem
Tel: 026-2051021

KvK: 09161356
BTW: NL8255.87.633.B05

085-7603060

De zekerheden van
Glas Spoedservice: