Menu

085-7603060 (dag & nacht bereikbaar)

Bel mij nu terug »

U betaald niets! Rechtstreekse afhandeling met uw verzekering.

vensterglas

Vensterglas kapot of vervangen?

Vensterglas is glas dat gebruikt wordt bij de bouw van huizen en bedrijfspanden in kozijnen, deuren en ramen wordt vensterglas genoemd.

Vroeger gebruikte men daar enkelglas voor dat uit één laag glas bestond. Door de moderne glastechnieken mogelijk gemaakt en gecombineerd met de wens om geïsoleerde gebouwen op te leveren, is het nu zo dat vensterglas op de scheiding tussen binnen en buiten bijna altijd uit dubbelglas bestaat. Dubbelglas, ook wel isolatieglas genoemd, bestaat uit bijvoorbeeld een raam met twee lagen glas met een isolerende spouw er tussen. Dit heeft onder meer positieve resultaten voor het binnenklimaat in zowel zomer alsook in de winter en tevens voor het terugdringen van geluidsvervuiling van buitenaf maar ook tussen binnenruimten.

Ook voor oudere panden en monumentenpanden is er tegenwoordig veel mogelijk (wij zijn ISO en PKVW gecertificeerd!). Wanneer in uw woning of bedrijfspand het vensterglas nog uit enkelglas bestaat en dit is kapot gegaan, dan is dit wellicht een prima gelegenheid om niet alleen de kapotte ruit te vervangen voor modern vensterglas maar dat gelijk  voor alle vensterglazen te doen. Een investering die zich terugverdient door de besparing op energiekosten.

Wanneer u reeds in het bezit bent van dubbel vensterglas dan wilt u natuurlijk de voordelen daarvan elke dag genieten. Dus wanneer vensterglas kapot is gegaan is directe en deskundige vervanging of reparatie iets wat u zo spoedig mogelijk gerealiseerd wilt hebben.

bel 085-7603060 of het lokale nummer voor vensterglas

085-7603060

De zekerheden van
Glas Spoedservice: