Menu

085-7603060 (dag & nacht bereikbaar)

U betaald niets! Rechtstreekse afhandeling met uw verzekering.

gecoat glas

Gecoat glas kapot of vervangen?

Bedrijfspanden en woningen waarin veel ramen en deuren van glas aanwezig zijn, hebben bij uitstek mogelijkheden om de binnentemperatuur onder wisselende omstandigheden toch op een aangenaam niveau te houden. Met isolatieglas-HR++ is het goed mogelijk om de (stook)warmte binnen te houden. Maar het kan ook nodig zijn om bijvoorbeeld zonnewarmte buiten te houden om een aangename binnentemperatuur te kunnen handhaven.

Om de meeste zonnewarmte buiten het pand of de woning te houden wordt er aan de binnenkant van zonwerende isolatieglas een dunne metaallaag (coating) aangebracht die de zonnestralen en daarmee de warmte terugkaatst naar buiten toe. Gelijktijdig zorgt dezelfde metaallaag ervoor dat de warmte die al in het pand of woning aanwezig is ook daarin blijft.

Zonwerendglas geeft vaak een hoge besparing op de energiekosten. Het is erg belangrijk dat isolatieglas door een vakkundig bedrijf wordt geplaatst. Alleen wanneer het isolerende glas met deskundigheid en precisie door een vakman wordt geplaatst, wordt de maximale besparing behaald op de stookkosten.

Bel ons direct op 085-7603060

Voor herstel en schade aan gecoat glas belt u 085-7603060. De glaszetters van Glasspoedservice.nl zijn uw betrouwbare partner voor gecoat glas bij u in de regio. Gebruik voor vragen het contactformulier hiernaast.

085-7603060

De zekerheden van
Glas Spoedservice:

Onze glaszetters zijn dag en nacht bereikbaarDag & nacht bereikbaar
Snel aanwezigSnel aanwezig
Onze glashandels hanteren vaste tarievenScherpe tarieven
Alle aangesloten glashandels werken met gediplomeerd personeelISO gecertificeerd glasbedrijf
» Dag en nacht bereikbaar
» Binnen 30 minuten aanwezig
» Geen voorrijkosten
» Vaste scherpe tarieven
» Gediplomeerd personeel
» Politie Keurmerk Veilig Wonen
» We speak english

Goedenavond, afspraak plannen?

Laat u vanavond nog door de telefoniste
informeren of plan direct een afspraak!