Menu

085-7603060 (dag & nacht bereikbaar)

Bel mij nu terug »

U betaald niets! Rechtstreekse afhandeling met uw verzekering.

draadglas

Draadglas kapot of vervangen?

Draadglas is een glassoort met in het glas, als wapening, metalen draden in een meestal vierkant rasterpatroon. De metalen draden houden bij breuk van de ruit de glasscherven bij elkaar waardoor draadglas tot de veiligheidsglassoorten behoort. Draadglas zorgt overigens voor een brandvertragend effect en is daarbij ook inbraakwerend. Er zijn verschillende soorten zodat dit zowel binnen als buiten gebruikt kan worden.

Glasspoedservice.nl werkt met ervaren en vooral vakkundige glaszetters in heel Nederland. Hierdoor kunnen we u bij glasschade of een glasbestelling snel en efficient van dienst zijn.

U kunt het draadglas bestellen en ophalen bij de glashandel in uw buurt of u kiest voor gemak en laat het draadglas afleveren of plaatsen door onze glaszetters.

Glasspoedservice.nl, uw partner voor glasschade en glashandel

Bij draadglas schade kunt u 24 uur per dag een beroep doen op onze dag en nacht glasservice. Bel 085-7603060 voor de dienstdoende glaszetter. Die komt dan met spoed naar u toe en zal het nieuwe draadglas monteren of een veilige noodvoorziening plaatsen.

085-7603060

De zekerheden van
Glas Spoedservice: