Menu

085-7603060 (dag & nacht bereikbaar)

U betaald ons niets! Rechtstreekse afhandeling met uw verzekering.

Glaswacht

24/7 Glaswacht

Glaswacht Glasspoedservice.nl staat voor het glasbedrijf dat in heel Nederland de beste glasservice biedt. Onze gediplomeerde en ervaren glaszetters, glazeniers en glasherstellers leveren echt alle soorten glas, glasproducten en voeren alle voorkomende glaswerkzaamheden op professionele wijze uit.

De dienstverlening van glasspoedservice wordt uitgevoerd volgens de hoge eisen die bijvoorbeeld het Politie Keurmerk Veilig Wonen aan glaswerkzaamheden en -producten stelt. De vakdeskundige medewerkers zijn echte professionals die altijd op de hoogte zijn van de allerlaatste noviteiten op het gebied van glas en glasproducten en de recentste (veiligheid)eisen die in Nederland aan glas en glasproducten gesteld worden.

Glasherstel nodig?, bel met de glasspecialisten van glasspoedservice.nl , 24 uur per dag en 7 dagen per week direct hulp bij glasschade wanneer dat bijvoorbeeld is ontstaan na inbraak, vandalisme of gewoon door pech.

Uit voorraad leveren wij direct vrijwel alle voorkomende glassoorten en -producten en anders zorgen wij ervoor dat deze zeer snel voor u beschikbaar zijn.

Bovendien heeft u achteraf geen gedoe meer met facturen en voorschieten van bedragen. De service van glasspoedservice valt onder de professionele service waarbij glasspoedservice voor de administratieve afhandeling van de schade met uw verzekeringsmaatschappij zorg draagt. Dat doen wij rechtstreeks met (bijna) alle verzekeringsmaatschappijen van Nederland en dat kunnen wij doen omdat onze prijsstelling heel erg scherp is en onze tarieven zeer concurrerend zijn zeker gezien ons professionele serviceniveau en het resultaat dat wij realiseren.

glasschade, accuut glasherstel nodig? of op zoek naar het beste aanbod van isolatieglas? bel 085-7603060 voor een erkende glaswacht 085-7603060

De zekerheden van
Glas Spoedservice:

Alle glashandels werken volgens het Politie Keurmerk Veilig WonenPolitie Keurmerk Veilig Wonen
Onze glaszetters zijn dag en nacht bereikbaarDag en nacht bereikbaar
Onze glaszetters zijn vaak binnen 30 minuten aanwezigBinnen 30 minuten aanwezig
Onze glashandels hanteren vaste tarievenVaste tarieven
Alle aangesloten glashandels werken met gediplomeerd personeelGediplomeerd personeel
» Dag en nacht bereikbaar
» Binnen 30 minuten aanwezig
» Geen voorrijkosten
» Vaste scherpe tarieven
» Gediplomeerd personeel
» Politie Keurmerk Veilig Wonen
» We speak english

Goedenacht, afspraak plannen?

Laat u vannacht nog door onze glaszetters
informeren of plan direct een afspraak!