Menu

085-7603060 (dag & nacht bereikbaar)

U betaald ons niets! Rechtstreekse afhandeling met uw verzekering.

Glashandel

24/7 Glashandel

Glashandel Glasspoedservice.nl staat voor de glashandel die in heel Nederland werkzaam is. Onze gediplomeerde glaszetters leveren echt alle soorten glas en glasproducten.

Glasspoedservice is een gecertificeerde glashandel die haar werkzaamheden onder meer uitvoert volgens de hoge eisen die bijvoorbeeld het Politie Keurmerk Veilig Wonen aan glaswerkzaamheden en -producten stelt. Onze vakdeskundige glasspecialisten zijn echte professionals die altijd op de hoogte zijn van de allerlaatste noviteiten op het gebied van glas en glasproducten en de recentste (veiligheid)eisen die in Nederland aan glas, glasbewerking en glasproducten gesteld worden.

Glasschade en accuut glasherstel nodig?: Wij staan 24 uur per dag en 7 dagen per week direct voor u klaar om u te helpen na inbraak, vandalisme natuurgeweld of gewoon door pech.

Maar ook als het gaat om isolatieglas, douchewanden,  renovatie, vervanging of glasbewerking zijn wij U graag van dienst met een scherpe prijs, en vakkundig geplaatst door onze gecertificeerde glasmonteurs.

Uit voorraad leveren wij direct vrijwel alle voorkomende glassoorten en -producten en anders zorgen wij ervoor dat deze zeer snel voor u beschikbaar zijn.

Bovendien heeft u achteraf geen gedoe meer met facturen en voorschieten van bedragen. Glasspoedservice is tevens degene die voor de administratieve afhandeling van de schade met uw verzekeringsmaatschappij zorg draagt. Dat doen wij rechtstreeks met (bijna) alle verzekeringsmaatschappijen van Nederland en dat kunnen wij doen omdat onze prijsstelling heel erg scherp is en onze tarieven zeer concurrerend zijn zeker gezien ons professionele serviceniveau en het resultaat dat wij realiseren.

Dus ook als U niet verzekerd bent: bij onze glashandel betaald u nooit teveel !!

Voor meer info kunt u ons 24/7 bellen: 085-7603060 voor de erkende en ISO gecertificeerde glashandel

085-7603060

De zekerheden van
Glas Spoedservice:

Alle glashandels werken volgens het Politie Keurmerk Veilig WonenPolitie Keurmerk Veilig Wonen
Onze glaszetters zijn dag en nacht bereikbaarDag en nacht bereikbaar
Onze glaszetters zijn vaak binnen 30 minuten aanwezigBinnen 30 minuten aanwezig
Onze glashandels hanteren vaste tarievenVaste tarieven
Alle aangesloten glashandels werken met gediplomeerd personeelGediplomeerd personeel
» Dag en nacht bereikbaar
» Binnen 30 minuten aanwezig
» Geen voorrijkosten
» Vaste scherpe tarieven
» Gediplomeerd personeel
» Politie Keurmerk Veilig Wonen
» We speak english

Goedenacht, afspraak plannen?

Laat u vannacht nog door onze glaszetters
informeren of plan direct een afspraak!