Menu

085-7603060 (dag & nacht bereikbaar)

U betaald ons niets! Rechtstreekse afhandeling met uw verzekering.

Glasbedrijf

24/7 Glasbedrijf

Glasbedrijf Glasspoedservice.nl staat voor het glasbedrijf dat in heel Nederland werkzaam is. Onze gediplomeerde glaszetters leveren echt alle soorten glas en glasproducten.

Glasspoedservice is een gecertificeerd glasbedrijf dat haar werkzaamheden ondermeer uitvoert volgens de hoge eisen die bijvoorbeeld het Politie Keurmerk Veilig Wonen aan glaswerkzaamheden en -producten stelt. Onze vakdeskundige glaszetters zijn echte professionals die altijd op de hoogte zijn van de allerlaatste noviteiten op het gebied van glas en glasproducten en de recentste (veiligheid)eisen die in Nederland aan glas en glasproducten gesteld worden.

Wij staan 24 uur per dag en 7 dagen per week direct voor u klaar om u te helpen bij glasschade wanneer dat bijvoorbeeld is ontstaan na inbraak, vandalisme of gewoon door pech.

Uit voorraad leveren wij direct vrijwel alle voorkomende glassoorten en -producten en anders zorgen wij ervoor dat deze zeer snel voor u beschikbaar zijn.

Bovendien heeft u achteraf geen gedoe meer met facturen en voorschieten van bedragen. Glasspoedservice is tevens degene die voor de administratieve afhandeling van de schade met uw verzekeringsmaatschappij zorg draagt. Dat doen wij rechtstreeks met (bijna) alle verzekeringsmaatschappijen van Nederland en dat kunnen wij doen omdat onze prijsstelling heel erg scherp is en onze tarieven zeer concurrerend zijn zeker gezien ons professionele serviceniveau en het resultaat dat wij realiseren.

Voor meer info kunt u ons 24/7 bellen: 085-7603060

Ook als u niet verzekerd bent: U betaalt nooit teveel bij ons glasbedrijf !!

 

085-7603060

De zekerheden van
Glas Spoedservice:

Onze glaszetters zijn dag en nacht bereikbaarDag & nacht bereikbaar
Onze glaszetters zijn vaak binnen 30 minuten aanwezigBinnen 30 minuten aanwezig
Onze glashandels hanteren vaste tarievenVaste tarieven
Alle aangesloten glashandels werken met gediplomeerd personeelErkend & gecertificeerd
» Dag en nacht bereikbaar
» Binnen 30 minuten aanwezig
» Geen voorrijkosten
» Vaste scherpe tarieven
» Gediplomeerd personeel
» Politie Keurmerk Veilig Wonen
» We speak english

Goedenacht, afspraak plannen?

Laat u vannacht nog door onze glaszetters
informeren of plan direct een afspraak!