Glasbedrijf

24/7 Glasbedrijf

De aangesloten glashandel bij Glasspoedservice.nl staat voor de glashandel die in heel Nederland werkzaam is. Deze vakkundige glaszetters leveren bijna alle soorten glas en glasproducten.

Glasspoedservice.nl is een online platform en brengt u direct in contact met een gecertificeerde glashandel die haar werkzaamheden onder meer uitvoert volgens de hoge eisen die bijvoorbeeld het Politie Keurmerk Veilig Wonen aan glaswerkzaamheden en -producten stelt. Hun vakdeskundige glasspecialisten zijn echte professionals die altijd op de hoogte zijn van de allerlaatste noviteiten op het gebied van glas en glasproducten en de recentste (veiligheid)eisen die in Nederland aan glas, glasbewerking en glasproducten gesteld worden.

Glasbedrijf voor accuut glasherstel nodig?: Zij staan 24 uur per dag en 7 dagen per week direct voor u klaar om u te helpen na inbraak, vandalisme natuurgeweld of gewoon door pech.

Maar ook als het gaat om isolatieglas, douchewanden,  renovatie, vervanging of glasbewerking zijn zij U graag van dienst met een scherpe prijs, en vakkundig geplaatst door hun glasmonteurs.

Uit voorraad leveren zij direct vrijwel alle voorkomende glassoorten en -producten en anders zorgen zij ervoor dat deze zeer snel voor u beschikbaar zijn.

Bovendien heeft u achteraf geen gedoe meer met facturen en voorschieten van bedragen. Aangesloten partner is tevens degene die voor de administratieve afhandeling van de schade met uw verzekeringsmaatschappij zorg draagt. Dat doen zij rechtstreeks met (bijna) alle verzekeringsmaatschappijen van Nederland en dat kunnen zij doen omdat onze prijsstelling heel erg scherp is en onze tarieven zeer concurrerend zijn zeker gezien ons professionele serviceniveau en het resultaat dat wij realiseren.

Dus ook als U niet verzekerd bent: bij deze glashandel betaald u nooit teveel !!

Voor meer info kunt u ons 24/7 bellen: 085-7603060 voor de erkende en ISO gecertificeerde glashandel

!

 

085-7603060

De zekerheden van
Glas Spoedservice:

Onze glaszetters zijn dag en nacht bereikbaarDag & nacht bereikbaar
Snel aanwezigSnel aanwezig
Onze glashandels hanteren vaste tarievenScherpe tarieven
Alle aangesloten glashandels werken met gediplomeerd personeelISO gecertificeerd glasbedrijf
» Dag en nacht bereikbaar
» Binnen 30 minuten aanwezig
» Geen voorrijkosten
» Vaste scherpe tarieven
» Gediplomeerd personeel
» Politie Keurmerk Veilig Wonen
» We speak english