Menu

085-7603060 (dag & nacht bereikbaar)

Bel mij nu terug »

U betaald niets! Rechtstreekse afhandeling met uw verzekering.

erkende glaszetter

24/7 erkende glaszetter

erkende Glaszetter

erkende glaszetter Glasspoedservice.nl is een centraal aangestuurd en werkend glasbedrijf dat in heel Nederland met gediplomeerde glaszetters werkzaam is en bovendien echt alle soorten glas en glasproducten levert.

De voordelen van een erkende glaszetter zijn:

  • gecertificeerde glasbedrijven die hun werkzaamheden ondermeer uitvoeren volgens de hoge eisen die bijvoorbeeld het Politie Keurmerk Veilig Wonen aan glaswerkzaamheden en -producten stelt.

  • vakkundige glaszetters die altijd op de hoogte zijn van de allerlaatste noviteiten op het gebied van glas en glasproducten en de recentste (veiligheid)eisen die in Nederland aan glas en glasproducten gesteld worden.

  • noodhulp: staat 24 uur per dag en 7 dagen per week direct voor u klaar om u te helpen met accuut glasherstel bij glasschade wanneer dat bijvoorbeeld is ontstaan na inbraak, vandalisme of gewoon door pech.

  • uit voorraad leveren wij direct vrijwel alle voorkomende glassoorten en -producten en anders zorgen wij ervoor dat deze zeer snel voor u beschikbaar zijn.

  • achteraf geen gedoe meer met facturen en voorschieten van bedragen. Glasspoedservice is tevens degene die centraal voor de administratieve afhandeling van de schade met uw verzekeringsmaatschappij zorg draagt in haar functie als erkende glaszetter

 

085-7603060

De zekerheden van
Glas Spoedservice: