Menu

050-7600109 (dag & nacht bereikbaar)

U betaald ons niets! Rechtstreekse afhandeling met uw verzekering.

Glashandel Veendam 24/7 service

Lokale glaszetter in Veendam

Glashandel Veendam

Glashandel Veendam, met 24/7 glaszetter service in geval van glasschade en ruitschade. De glaszetter van ons glasbedrijf is gecertificeerd in glasherstel van al het glas in en rond uw huis en bedrijf. Behalve voor het plaatsen van allerlei soorten glas, kunt u bij deze glasspecialist ook vanmiddag nog terecht voor de reparatie van ruiten. Hieronder ziet u een lijst met werkzaamheden en diensten die uitgevoerd kunnen worden door onze glaszetter Veendam: 050-7600109.

24/7 Glasservice: heeft u nu met spoed hulp van onze glashandel nodig? Bel ons glaszettersbedrijf dag of nacht, voor reparatie en glasherstel, of vervanging bij glasschade en renovatie van thermopane isolatieglas, veiligheidsglas, dubbel glas en gewone ruiten etc etc. Dankzij onze 24 uurs glasservice (050-7600109) komen onze glaszetters op het door U gewenste moment aan huis in oa. Scheemda, Muntendam, Winschoten, Finsterwolde, Beerta.

050-7600109

En met ons grote assortiment van glassoorten, ruiten, thermopane isolatieglas, dubbelglas, veiligheidsglas, enkelglas, figuurglas en draadglas etc, bent u dag of nacht weer snel geholpen door onze glashandel bij reparatie, glasherstel of vervanging bij glasschade.

Onze glashandel in Veendam rekent rechtstreeks af met uw verzekeringsmaatschappij, dit komt door onze samenwerking met Verzekering en Politie. U hoeft dan dus niets voor te schieten.

Bel nu met onze 24 uurs glashandel, en onze glaszetter komt op het gewenste moment bij aan huis of bedrijf in de buurt van Scheemda, Muntendam, Winschoten, Finsterwolde, Beerta. Maar ook inbraakschade herstellen we conform de voorschriften wij zijn PKVW erkend en ISO gecertificeerd.

De glashandel in Veendam verzorgt zorgvuldig de vervanging of renovatie van onder andere:


Top advies, snel op locatie aanwezig

Als glashandel in Veendam, en iso gecertificeerd (!) weten wij exact welke glassoorten er bij uw woning of bedrijfspand passen. Uiteraard krijgt u een goed advies bij het maken van de juiste keus.

Niet alleen herstellen wij glasschade, maar leveren wij ook veiligheidsglas en zijn we ook goed in inbraakschadeherstel en inbraakpreventie in Veendam: 050-7600109

Als pkvw erkend bedrijf voorzien wij u van een solide beveiligingsadvies. Inbrekers kiezen vaak voor de weg van de minste weerstand en het minste risico. Als hij niet snel bij u naar binnen kan, dan kiest de inbreker voor het pand waar hij wel snel naar binnen is, en dat zijn vaak uw buren in Veendam… (niet leuk, wel een feit). Er zijn heel veel producten te koop die uw woning of bedrijf veiliger maken en het worden er elk jaar meer. Regelmatige training van onze medewerkers resulteert in het best mogelijke advies voor u. Zij laten u diverse mogelijkheden zien om uw huis en bedrijf goed te beschermen.

Wij plaatsen veiligheidsglas, kogelwerendglas en brandwerendglas en de overige inbraakpreventie middelen volgens de richtlijnen van fabrikant en politiekeurmerk. Wij werken met de bekende leveranciers intensief samen. In ons assortiment vindt u onder andere producten van: Abus, Allplast, Axa, Curaglass, Dom, Duopane, Keso, Bks, Iseo, Pilkington, Thermopane, Yale, Wilka, Nemef enz.

Uiteraard zorgen we er voor dat gewenste maatregelen perfect worden uitgevoerd, met garantie, en conform de eisen van Politie en Verzekeringsmaatschappijen.
Al sinds 1969 uw vertrouwen waard als glashandel en glaszetter, en we zijn u graag van dienst in Veendam met glasherstel en inbraakpreventie!

Dankzij onze 24 uurs glasservice (050-7600109) komt onze glaszetter op het door u gewenste moment in de omgeving van Scheemda, Muntendam, Winschoten, Finsterwolde, Beerta.

Dankzij onze samenwerking met politie rekent onze glashandel in Veendam direct af met uw verzekeringsmaatschappij.

Bel onze 24 uurs glasservice en onze glaszetter komt op het gewenste moment bij aan huis of bedrijf in de gehele regio. Maar ook inbraakschade herstel werkzaamheden doen we conform de voorschriften;

Onze glashandel en ons glaszettersbedrijf verricht alle werkzaamheden aan uw pand in Scheemda, Muntendam, Winschoten, Finsterwolde, Beerta en Veendam met garantie, of het nou gaat om vensterglas bij een glasschade of isolatieglas bij een nieuwe woning of kantoorpand: wij helpen u graag, en vertellen u graag alle mogelijkheden die aanwezig zijn.

Glas offerte ontvangen?

Voor een vrijblijvende offerte kunt u gebruik maken van het contact formulier op deze website of bel ons.

24 uurs glasservice en glasbewerking: direct glasherstel bij glas- en ruitschade. Bel vanochtend nog met 050-7600109. U wordt dan direct geholpen door glashandel Veendam.

Wij helpen u in de gehele 0598 regio en omgeving, dus ook in: Scheemda, Muntendam, Winschoten, Finsterwolde, Beerta, en uiteraard in 9641 HA Veendam. Bel vanochtend, vrijblijvend, glashandel Veendam.

050-7600109

De zekerheden van
Glas Spoedservice:

Alle glashandels werken volgens het Politie Keurmerk Veilig WonenPolitie Keurmerk Veilig Wonen
Onze glaszetters zijn dag en nacht bereikbaarDag en nacht bereikbaar
Onze glaszetters zijn vaak binnen 30 minuten aanwezigBinnen 30 minuten aanwezig
Onze glashandels hanteren vaste tarievenVaste tarieven
Alle aangesloten glashandels werken met gediplomeerd personeelGediplomeerd personeel
» Dag en nacht bereikbaar
» Binnen 30 minuten aanwezig
» Geen voorrijkosten
» Vaste scherpe tarieven
» Gediplomeerd personeel
» Politie Keurmerk Veilig Wonen
» We speak english

Goedemorgen, afspraak plannen?

Laat u vanochtend nog door onze glaszetters
informeren of plan direct een afspraak!

Uw gegevens worden enkel gebruikt voor het inplannen van een afspraak