Menu

058-7600028 (dag & nacht bereikbaar)

Bel mij nu terug »

U betaald niets! Rechtstreekse afhandeling met uw verzekering.

Glashandel in Leeuwarden nodig?

Direct contact met het glasbedrijf

Glashandel ook actief in Leeuwarden

Via deze website komt u rechtstreeks in contact met het aangesloten landelijk werkende glasbedrijf.

Glashandel in Leeuwarden nodig? Met 24/7 glaszetter service in geval van glasschade en ruitschade. De glaszetter van het glasbedrijf is vakkundig in glasherstel van al het glas in en rond uw huis en bedrijf. Behalve voor het plaatsen van allerlei soorten glas, kunt u bij deze glasspecialist ook vanavond nog terecht voor de reparatie van ruiten. Hieronder ziet u een lijst met werkzaamheden en diensten die uitgevoerd kunnen worden door de aangesloten glaszetter die actief is in Leeuwarden: 058-7600028.

24/7 Glaswacht: heeft u nu met spoed hulp van een glashandel nodig? Bel het dag of nacht, voor reparatie en glasherstel, of vervanging bij glasschade en renovatie van thermopane isolatieglas, veiligheidsglas, dubbel glas en gewone ruiten etc etc. Dankzij de 24 uurs glasservice (058-7600028) komen de glaszetters op het door U gewenste moment op locatie huis in oa. heel Friesland, Jellum, Marssum, Wyns, Stiens.

058-7600028

Met het grote assortiment van glassoorten, ruiten, thermopane isolatieglas, dubbelglas, veiligheidsglas, enkelglas, figuurglas en draadglas etc, bent u dag of nacht weer snel geholpen bij reparatie, glasherstel of vervanging bij glasschade.

De dienstdoende glashandel werkzaam voor Leeuwarden rekent rechtstreeks af met uw verzekeringsmaatschappij, dit komt door hun samenwerking met verzekering. U hoeft dan dus niets voor te schieten.

Bel nu met deze 24 uurs glashandel en hun glaszetter(s) komt op het gewenste moment aan huis of bedrijf in de buurt van heel Friesland, Jellum, Marssum, Wyns, Stiens. Maar ook inbraakschade herstellen zij conform de voorschriften, zijn erkend en ISO gecertificeerd.

De aangewezen glashandel voor Leeuwarden verzorgt zorgvuldig de vervanging of renovatie van onder andere:


Aangesloten Partner: Glaspunt B.V.

Glaspunt B.V.
Delta 91
6825 MN Arnhem
Tel: 026-2051021

KvK: 09161356
BTW: NL8255.87.633.B05

Top advies, snel op locatie aanwezig!
De aangesloten partner weet exact welke glassoorten er bij uw woning of bedrijfspand passen. Uiteraard krijgt u een goed advies bij het maken van de juiste keus.

Niet alleen herstellen zij glasschade, maar leveren ook veiligheidsglas en zijn ook goed in inbraakschadeherstel en inbraakpreventie, ook in Leeuwarden: 058-7600028

Als erkende glashandel voorzien zij u van een solide beveiligingsadvies. Inbrekers kiezen vaak voor de weg van de minste weerstand en het minste risico. Als hij niet snel bij u naar binnen kan, dan kiest de inbreker voor het pand waar hij wel snel naar binnen is, en dat zijn vaak uw buren in Leeuwarden… (niet leuk, wel een feit). Er zijn heel veel producten te koop die uw woning of bedrijf veiliger maken en het worden er elk jaar meer. Regelmatige training van de medewerkers resulteert in het best mogelijke advies voor u. Zij laten u diverse mogelijkheden zien om uw huis en bedrijf goed te beschermen.

Zij plaatsen veiligheidsglas, kogelwerendglas en brandwerendglas en de overige inbraakpreventie middelen volgens de richtlijnen van fabrikant en politiekeurmerk. Zij werken met de bekende leveranciers intensief samen. In hun assortiment vindt u onder andere producten van: Abus, Allplast, Axa, Curaglass, Dom, Duopane, Keso, Bks, Iseo, Pilkington, Thermopane, Yale, Wilka, Nemef enz.

Uiteraard zorgen zij er voor dat gewenste maatregelen perfect worden uitgevoerd, met garantie, en conform de eisen van Politie en Verzekeringsmaatschappijen.
Al sinds 1969 uw vertrouwen waard als glashandel en glaszetter, en we zijn u graag van dienst in Leeuwarden met glasherstel en inbraakpreventie!

Dankzij de 24 uurs glasservice (058-7600028) komt deze glaswacht op het door u gewenste moment in de omgeving van heel Friesland, Jellum, Marssum, Wyns, Stiens.

Onze aangesloten glashandel/glaszettersbedrijf verricht alle werkzaamheden aan uw pand in heel Friesland, Jellum, Marssum, Wyns, Stiens en Leeuwarden met garantie, of het nou gaat om vensterglas bij een glasschade of isolatieglas bij een nieuwe woning of kantoorpand: zij helpen u graag, en vertellen u graag alle mogelijkheden die aanwezig zijn.

Glas offerte ontvangen?

Voor een vrijblijvende offerte kunt u gebruik maken van het contact formulier op deze website of bel direct.

24 uurs glasservice en glasbewerking: direct glasherstel bij glas- en ruitschade. Bel vanavond nog met 058-7600028. U wordt dan direct geholpen door onze partner.

Hulp u in de gehele 058 regio en omgeving, dus ook in: heel Friesland, Jellum, Marssum, Wyns, Stiens, en uiteraard in 8911 BD Leeuwarden. Bel vanavond, vrijblijvend, voor de werkzame glashandel in Leeuwarden.

058-7600028

De zekerheden van
Glas Spoedservice: