Menu

010-7600643 (dag & nacht bereikbaar)

U betaald ons niets! Rechtstreekse afhandeling met uw verzekering.

Glashandel Gouda 24/7 service
Lokale glaszetter Gouda

Glashandel Gouda

Glashandel Gouda, met 24/7 glasherstel service in geval van glasschade en ruitschade. De glaszetter van ons glasbedrijf is gecertificeerd in al het glas in en rond uw woning en bedrijf. Behalve voor het plaatsen van allerlei soorten glas, kunt u bij de glasspoedservice specialist ook vanmiddag nog terecht voor de reparatie van ruiten. Hieronder ziet u een lijst met werkzaamheden en diensten die uitgevoerd kunnen worden door onze glaszetter Gouda: 010-7600643

24/7 Glasservice: heeft u bij calamiteiten met spoed hulp van ons glaszettersbedrijf nodig? Bel onze glashandel dag en nacht, voor glasherstel, reparatie of vervanging bij glasschade of renovatie van ruiten, thermopane isolatieglas, veiligheidsglas, spiegels, glas in lood etc etc. 010-7600643

Dankzij onze 24 uurs glasservice (010-7600643) komt onze glaszetter op het door U gewenste moment aan huis in oa. Reeuwijk, Bodegraven, Waddinxveen.

En met het grote assortiment van glassoorten, ruiten, thermopane isolatieglas, dubbelglas, veiligheidsglas, spiegels, glas in lood, etc etc, bent u dag en nacht weer snel geholpen door onze glashandel bij glasherstel, reparatie, of vervanging bij glasschade.

Dankzij onze samenwerking met Verzekering en politie rekent onze glashandel in Gouda direct af met uw verzekeringsmaatschappij

Bel onze 24 uurs glasservice, en onze glaszetter komt op het gewenste moment bij aan huis of bedrijf in de buurt van Reeuwijk, Bodegraven, Waddinxveen. Maar ook inbraakschade herstellen we conform de voorschriften we zijn tenslotte PKVW erkend en ISO gecertificeerd.

De glashandel in Gouda verzorgt zorgvuldig de vervanging of renovatie van onder andere:


Top advies, snel op locatie aanwezig

Als ISO gecertificeerde glashandel in Gouda weten wij exact welke glassoorten er bij uw woning of bedrijfspand passen. Uiteraard krijgt u een professioneel advies bij het maken van de juiste keuze.

Niet alleen herstellen wij glasschade

Maar we leveren ook veiligheidsglas en zijn ook goed in inbraakpreventie en inbraakschadeherstel in Gouda: 010-7600643

Als erkende firma voorzien wij u van een solide beveiligingsadvies. Inbrekers kiezen voor de weg van de minste weerstand en het minste risico. Als men bij u niet snel naar binnen kan, dan kiest de inbreker voor het pand waar hij wel snel naar binnen is, en dat zijn vaak uw buren in Gouda… (niet leuk, wel een feit). Er zijn heel veel producten op de markt die het huis veiliger maken en het worden er elk jaar meer. Dankzij regelmatige training kunnen onze medewerkers u juist adviseren. Ze laten u de mogelijkheden zien om uw gezin en uw huis en beter te beschermen.

Wij plaatsen veiligheidsglas, kogelwerendglas en brandwerendglas en de overige inbraakpreventie middelen volgens de richtlijnen van fabrikant en politiekeurmerk. Wij werken met de bekende leveranciers intensief samen. In ons assortiment vindt u onder andere producten van: Abus, Allplast, Axa, Curaglass, Dom, Duopane, Keso, Bks, Iseo, Pilkington, Thermopane, Yale, Wilka, Nemef enz.

Uiteraard zorgen we er voor dat gewenste maatregelen perfect worden uitgevoerd, met garantie, en conform de eisen van Politie en Verzekeringsmaatschappijen.
Al sinds 1969 uw vertrouwen waard als glashandel en glaszetter, en we zijn u graag van dienst in Gouda met inbraakpreventie en herstel!

Dankzij onze 24 uurs glasservice (010-7600643) komt onze glaszetter op het door U gewenste moment in de omgeving van Reeuwijk, Bodegraven, Waddinxveen.

Dankzij het grote assortiment van glassoorten, ruiten, thermopane isolatieglas, dubbelglas, veiligheidsglas, glas in lood, etc etc, bent u dag en nacht weer snel geholpen door onze glashandel bij glasherstel, reparatie, of vervanging bij glasschade.

Dankzij onze samenwerking met politie rekent onze glashandel in Gouda direct af met uw verzekeringsmaatschappij.

Bel onze 24 uurs glasservice, en onze glaszetter komt op het gewenste moment bij aan huis of bedrijf in de gehele regio. Maar ook inbraakschade herstel werkzaamheden doen we conform de voorschriften;

Onze glashandel en ons glaszettersbedrijf verricht alle werkzaamheden aan uw pand in Reeuwijk, Bodegraven, Waddinxveen en Gouda met garantie, of het nou gaat om vensterglas bij een glasschade of isolatieglas bij een nieuwe woning of kantoorpand: wij helpen u graag, en vertellen u graag alle mogelijkheden die aanwezig zijn.

Glas offerte ontvangen?

Voor een vrijblijvende offerte kunt u gebruik maken van het contact formulier op deze website of bel ons.

24 uurs glasservice en glasbewerking: direct glasherstel bij glas- en ruitschade. Bel vanmiddag nog met 010-7600643. U wordt dan direct geholpen.

Wij helpen u in de gehele 0182 regio en omgeving, dus ook in: Reeuwijk, Bodegraven, Waddinxveen, en uiteraard in 2801 CD Gouda. Bel vanmiddag, vrijblijvend, glashandel Gouda.

010-7600643

De zekerheden van
Glas Spoedservice:

Alle glashandels werken volgens het Politie Keurmerk Veilig WonenPolitie Keurmerk Veilig Wonen
Onze glaszetters zijn dag en nacht bereikbaarDag en nacht bereikbaar
Onze glaszetters zijn vaak binnen 30 minuten aanwezigBinnen 30 minuten aanwezig
Onze glashandels hanteren vaste tarievenVaste tarieven
Alle aangesloten glashandels werken met gediplomeerd personeelGediplomeerd personeel
» Dag en nacht bereikbaar
» Binnen 30 minuten aanwezig
» Geen voorrijkosten
» Vaste scherpe tarieven
» Gediplomeerd personeel
» Politie Keurmerk Veilig Wonen
» We speak english

Goedemiddag, afspraak plannen?

Laat u vanmiddag nog door onze glaszetters
informeren of plan direct een afspraak!

Uw gegevens worden enkel gebruikt voor het inplannen van een afspraak